Villkor för handel

Välkommen till vår webshop

På den här sidan kan du läsa de allmänna villkor som gäller för ditt köp från
www.njord8.dk gäller. Nedan hittar du information om följande ämnen:
1. Information om produkten
2. beställning och betalning
3. leverans
4. ändra din beställning
5. om du ångrar ditt köp
6. Är din produkt defekt?
7. hur man returnerar varor
8. personlig information
Webbutiken är egendom och
drivs av:

NJORD8
Stjerneborg alla 3
2870 Dyssegard
CVR-nummer: 41977922
Kontakt: info@njord8.dk

1. information om produkten

NJORD8 säljer skjortor, underkläder och strumpor. Alla produkter är helt eller delvis tillverkade av
ekologisk bomull. Du kan se produktspecifikationerna på produktsidorna.

2. beställning och betalning
Alla priser på våra produkter är i danska kronor inklusive moms, men exklusive
Fraktkostnader. Du kan se det totala priset för din beställning i kundvagnen uppe till höger. När du har godkänt din beställning börjar vi behandla den och du får en orderbekräftelse via e-post. Vi debiterar ditt konto för din beställning när den har behandlats och skickats.
Vi accepterar betalningar med alla VISA-kort, alla Mastercard-kort och MobilePay. Vi använder en godkänd betalningsserver via Nets som krypterar alla dina kortuppgifter med hjälp av det erkända säkerhetsprotokollet SSL (Secure Socket Layer). Detta innebär att ingen annan än Nets har tillgång till dina kort- och betalningsuppgifter och att alla kortuppgifter hanteras i enlighet med kortorganisationens regler.

3. leverans
Om inget annat anges på produktsidan skickar vi dina beställda varor inom 1-3 dagar. Det tar vanligtvis 1-3 arbetsdagar att skicka ut paketet. Vi skickar paket i Danmark med GLS. Du kan välja vilken leverantör du vill ha när du gör din beställning.

Vi erbjuder fri frakt för alla beställningar över 500 kr. Annars kostar frakten 49 DKK per beställning.

Vi levererar för närvarande inte till adresser utanför Danmark. Kontakta oss på info@njord8.dk om du har ett särskilt önskemål om leverans utomlands.

4. ändra din beställning

När du har gjort din beställning kan du ändra den genom att kontakta oss på info@njord8.dk. Vi kan hjälpa dig att ändra din beställning om den ännu inte har skickats innan vi behandlar din begäran.

När din beställning har skickats har du fortfarande 14 dagar på dig att ångra den. Läs mer om att avbryta ditt köp i nästa avsnitt.

Vi kan behöva ändra eller annullera din beställning i någon av följande situationer:
1. 1. Om ett oförutsett fel inträffar, t.ex. ett betalningsfel, ett fel i lagerkontrollen eller ett tryckfel.
2. 2. 2. om din betalningsinformation inte kan verifieras eller är felaktig,
3. 3. Om vi misstänker att din beställning har gjorts i ond tro eller i samband med brottslig verksamhet hjälper vi dig gärna att lösa eventuella problem med din beställning och meddelar dig om vi anser det nödvändigt att annullera din beställning. Om din beställning avbryts återbetalar vi beställningsbeloppet till ditt konto utan extra kostnad.

5. om du ångrar ditt köp

Inom de första 14 dagarna efter att du har mottagit varorna har du möjlighet att ångra ditt köp och få pengarna tillbaka. Detta kräver dock att du returnerar de köpta varorna och att vi får dem i samma skick som du fick dem. Det innebär att du kan prova dem när du får dem, men du får inte ha använt dem länge, tvättat dem eller på annat sätt försämrat deras handelsvärde. Om vi tar emot varor som inte verkar vara använda kan vi inte återbetala hela beloppet på grund av avskrivningsreglerna.

I avsnitt 7 får du veta vad du ska göra om du behöver returnera varor till oss.

Vi erbjuder inte byten. Vänligen returnera produkten och beställ den önskade storleken separat i en ny beställning.

6. din produkt defekt?

Om dina varor har skadats under transporten eller på annat sätt inte uppfyller kraven för
inte har motsvarat dina förväntningar, ber vi om ursäkt och ber dig att omedelbart kontakta oss på info@njord8.dk.

7. Hur du returnerar varor

Om du vill ångra ditt köp efter att du har fått varan från oss kan du skriva till oss på info@njord8.dk och be om en returetikett. Inom 14 dagar efter att du har fått varorna kan du returnera dem för återbetalning eller byta dem mot en annan storlek.

Detta kräver dock att vi får varorna i samma skick som du fick dem. Det innebär att du kan prova dem när du får dem, men du får inte ha använt dem länge, tvättat dem eller på annat sätt påverkat deras försäljningsvärde. Om vi får tillbaka varor som inte verkar vara oanvända kan vi inte betala tillbaka hela beloppet på grund av avskrivningsreglerna.

Om du använder en annan returmetod än vår returetikett är du ansvarig för betalningen och måste skicka varorna till denna adress:

NJORD8
Stjerneborg alle 3
2870 Dyssegård

Observera att vi inte tar emot paket som skickas mot efterkrav. Om du returnerar varor är du ansvarig för att se till att varorna är ordentligt förpackade så att vi får dem i samma skick som du fick dem. Du ansvarar också för att paketet skickas korrekt och att du senare kan visa upp ett leveransbevis i form av ett kvitto och ett spårningsnummer.

När vi har tagit emot de returnerade varorna och kontrollerat att de uppfyller villkoren för att häva ett köp hos oss, återbetalar vi hela inköpspriset. Pengarna dras från det kort som du använde för att betala köpet. Observera att det kan ta upp till två veckor innan din återbetalning krediteras.

TACK

Kära kund. Tack för att du handlar i vår butik och stöder ett danskt företag. Vi hoppas att du är mycket nöjd med dina varor och att du återkommer snart.

Hälsningar från NJORD8-teametVillkor senast uppdaterade 09/01/2022.

Kontakt

info@njord8.dk

 

 

CVR: 41977922

Copyright 2021 Njord8 ApS

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev