Vi gör din vardag enkel och effektiv

NJORD8 grundades för att hjälpa företagare att
Gör ditt val av kläder enklare. Våra skjortor är det enkla och säkra valet, och
finns alltid på våra få, överskådliga hyllor på nätet. Vi fastställer
på kvalitet och inte på flyktiga modetrender och slipper dyra mellanhänder.

Vi producerar enligt mottot: no-frills. no-nonsense.

Känslan av perfekt harmoni

Det är de små sakerna som gör skillnaden när kläderna passar bra och blir en favorit. Vi vill göra våra skjortor till danska affärsmänniskors favorit. Därför har vi arbetat hårt med passformen och de små detaljerna. Skjortans krage har till exempel gjorts extra styv och böjer sig därför något när den sys. Läs mer om de fina detaljerna på produktsidorna.

Kvalitet går inte ur tiden

En klassisk businessskjorta ska inte sticka ut från mängden. Den måste
vara snygga och ha en känsla av kvalitet. Därför har vi noggrant valt ut tyget till vår skjorta, som är ekologisk bomull. Dess speciella
Satinväven ger en tätare, mjukare och glansigare yta. Den här väven gör också mattan mer hållbar - även efter flera tvättar.

 

Höga standarder för hållbarhet

Vi ställer höga krav på våra kläder - inklusive hållbarhet. Global Organic Textile Standard är den högsta hållbarhetsmärkningen inom klädindustrin och omfattar material, bearbetning och arbetsförhållanden i fabrikerna.
Låt oss förklara GOTS för dig på bara några minuter.

Problemet med de många valmöjligheterna

Utvecklingen av vårt erbjudande i NJORD8 inspirerades av den amerikanske psykologen Barry Schwartz och hans bok "The Paradox of Choice".

Schwartz har gett ett antal exempel på hur en uppsjö av produktvarianter paradoxalt nog komplicerar köpprocessen och konsumenternas vardag. Resultatet är att konsumenterna inte kan fatta ett välgrundat beslut och därför antingen inte väljer/köper alls eller skjuter upp sitt beslut. Och när de till slut väljer ett av många alternativ är de oftast inte särskilt nöjda med sitt val. Tänk om ett av de andra alternativen var bättre?

Schwartz drar slutsatsen att det är en utbredd missuppfattning att de senaste decenniernas ökade antal valmöjligheter leder till ökad lycka. Tvärtom, att fatta så många beslut på en dag kräver en enorm mental kapacitet. Beslut som i slutändan har liten inverkan.

Därför finns NJORD8-produkterna bara i några få varianter. Du kan fokusera din mentala energi på det som är viktigt i vardagen.

Rekommendation: Titta på det utmärkta TED-samtalet av Barry Schwarz.

[slider failed]

Att göra som presidenter och vd:ar

Obama, Steve Jobs och Mark Zuckerberg är kända för att bära samma kläder varje dag - nästan som en uniform - för att öka sin produktivitet. När du måste fatta många viktiga beslut varje dag är det dumt att oroa sig för ditt klädval varje morgon. NJORD8-skjortan är ett exempel på en daglig "affärsuniform" som gör att du kan fokusera på de viktiga sakerna i vardagen.

Läs om Obamas ikoniska uniform.

Vi sparar din tid

De flesta känner till problemet när sockor förlorar sin partner. I vår värld är livet för kort för att man ska ägna tid åt att "para sig" strumpor. Därför säljer vi våra strumpor i förpackningar med 30 par. Så du behöver inte ägna tid åt att leta efter en partner i din låda.

NJORD8-skjortan - en kompromisslös vardagsklassiker.

Köp nu

Underbukser i blødt, økologisk bomuld.

Köp nu

Kontakt

info@njord8.dk

 

 

CVR: 41977922

Copyright 2021 Njord8 ApS

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev